Св. Богородица Одигитрия

89,00 лв.
  • Кат. номер: 42 A
+ -
Цена: 89,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Размер: 17/13см.

Св. Богородица Одигитрия (на гръцки: Показваща пътя), Пътеводителка е един от основните типове изображения на Богородица с Младенеца и е сред най-почитаните икони. При този наш модел изображението е по-близко, Св. Богородица е със синя дреха и е допряла буза до тази на Младенеца. Рамката е с леки орнаменти. Иконата е под стъкло.

Св. Богородица е закрилница на семейството и дома, пазител на майките, децата и възрастните хора, на бременните жени и родилките, на духа, вярата и любовта в дома. 

Иконата на Божията Майка е подходяща за всеки дом и всеки повод. Най-предпочитани поводи са нов дом, младо семейство, подарък за родилка или успехи, за спокоен дом и щастливо семейство, за годишнина, за сватба, за рожден ден или имен ден, както и за всеки друг повод. 

Празнуваме "Успение на Пресвета Богородица" (Голяма Богородица) на 15ти август, "Рождество на Пресвета Богородица" (Малка Богородица) на 8ми септември и "Въведение Богородично" (Деня на християнското семейство) на 21ви ноември.

Подобни продукти
Св. Богородица Одигитрия

Размер: 19/14см. под стъкло. Св. Богородица Одигитрия (на гръцки: Показваща пътя), Пътеводителка е един от основните типове изображения на Богородица с Младенеца и е сред най-почитаните икони. При то

Цена: 119,00 лв.
Св. Богородица Рилски манастир

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Рилски манастир. В интересно декорирана рамка с цветя, красиво и ненатрапчиво допълнение за всеки дом. Размер 7/9 см.

Цена: 34,00 лв.
Св. Богородица Одигитрия

Размер: 23/14см Св. Богородица Одигитрия (на гръцки: Показваща пътя), Пътеводителка е един от основните типове изображения на Богородица с Младенеца и е сред най-почитаните икони. Този наш модел е с

Цена: 89,00 лв.
Св. Богородица Скоропослушница

Размер 24/14 см. Ръчно рисувана икона на Света Богородица Скоропослушница, тип фрагмент от фреска. Изображението на Божията Майка с Иисус Христос е поставено върху изчистена дървена подложка, която м

Цена: 89,00 лв.