Доставка

Доставките се извършват на територията на България от куриерските фирми Спиди или Еконт, до посочен от Вас адрес или офис на куриер. При изрично желаение от Ваша страна, може да бъде използвана и друга куриерска фирма.

Цената за доставка варира в зависимост от избраната от Вас куриерска фирма и избора Ви на адрес. Тя се самообразува през online системата за Еконт, а скоро и през системата на Спиди. При проблем на връзката с online системите на куриерските фирми цената е фиксирана - 7/9лв. Цената може да се измени и при самото изпращане на пратката в зависимост от теглото и точния адрес на получаване. В тези случаи ще бъдете информирани при получаване на пратката и прилежащата към нея разписка.

При поръчка над 200лв доставката е безплатна.

Всички икони се изпращат в защитна опаковка, която ги предпазва от повреждане при транспорт. За Ваше спокойствие имате опция за преглед. При отказ за приемане на поръчката, обратният курс за доставка се поема от получателя. Също така може да върнете избраната от Вас икона в срок от 14 дни, ако тя не е с повреден търговски вид, а ние ще Ви върнем парите.

Поръчките се изпращат в рамките на 2 до 3 работни дни, ако избраната от Вас икона е налична. В противен случай ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон или e-mail и ще са ни необходими около 15 до 30 дни за изработка, тъй като всички наши икони се изработват ръчно. Ако желаете Вашата икона да е доставена до определена дата, моля отбележете това в коментар, а ние ще направим всичко възможно да получите поръчката си навреме или ще намерим подходяща алтернатива.

Куриерските фирми извършват доставки в работни дни от 9:00 ч. до 17:30 ч., а събота - до 13:30ч. Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена в точен час, може да уточните подробностите в коментар към нея или на посочените телефони, като за тази услуга се заплаща допълнително.

Може да заплатите направената от Вас поръчка чрез наложен платеж или по банков път. Скоро ще имате възможност и за плащане с дебитна/кредитна карта. 

Нашите модели са оригинални и патентовани, и са копия или интерпретации на зографски или чудотворни икони. Всяка от тях на гърба си има сертификат за качество. Това значи, че спокойно могат да бъдат изнасяни в чужбина. Ако желаете да получите избрана от Вас икона извън границите на Република България, моля свържете се с нас, за да уточним начините и цената за доставката. Моля, имайте предвид, че при тези случаи опцията "наложен платеж" не е възможна.

Снимките в сайта са максимално реалистични. Възможно е да има леки несъответствия заради ръчната изработка и екрана на устройството, чрез което достъпвате сайта.

При въпроси и нужда от съдействие, моля не се колебайте да се свържете с нас!

 

 

 


 


При въпроси или нужда от съдействие не се колебайте да се свържете с нас!