Христос Спасител

649,00 лв.
  • Кат. номер: 152 D
+ -
Цена: 649,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Размер: 43/37см. със стъкло.

Изящна икона на нашия Спасител в богата рамка с флорални мотиви. Образът на Иисус Христос е благ, пръстите му са сключени за благословия, излъчването му е топло и силно едновременно.

Иконата на Христос е желана във всеки дом, тя е символ на вярата и опрощението. Подходяща е за всеки повод и празник. Той е пазител на семейството, покровител на всеки християнин, на децата и дома. Помага при всяка трудност или тежко решение. Пази от лоши мисли, загуби и опрощава греховете.

 

Подобни продукти
Христос Спасител

Размер: 36/30см. със стъкло. Поставен сякаш в силуета на църква, тук образът на Господ Иисус Христос носи много мъдрост и добрина. Моделът е изчистен и същевременно забележителен. Формите подчертават

Цена: 349,00 лв.
Христос Учител

Размер: 38/27см. под стъкло. Изключително стилна икона на Христос Учител-Благославящ. Изчистеното изображение и детайлите правят внушението й много силно и покровителствено.

Цена: 379,00 лв.
Христос Учител

Размер: 28/21см. Интересен модел на Иисус Христос в дървена рамка със състарени елементи. Иконата на Иисус Христос е подходяща за всеки повод и празник. Той е пазител на семейството, покровител на в

Цена: 139,00 лв.
Св. Богородица Казанска

Ръчно рисувана икона на Казанската Света Богородица с благославящия Младенец. С богато украсена рамка, също ръчна изработка. Стилно допълнение за всеки дом. Размер 43/37 см, със стъкло.

Цена: 649,00 лв.