Дървото на живота

359,00 лв.
  • Кат. номер: 145 A
+ -
Цена: 359,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Изключително изображение на Господ Иисус Христос и дванайсетте Апостоли.

"Дървото на живота" е много древна икона. Тя символизира единството на всички вярващи и подкрепата на Небесния Отец. Самото дърво е символ на живота и безсмъртието, тъй като благодарение на плодовете, които растат върху него, можете да го получите. Според легендата в Едемската градина дървото на живота е издигнато от самия Господ. Всеки месец дървото дава плод, а листата имат лечебна сила и лекуват хората от болести.

Иконата пази дома от кавги и неприятности, помага за набиране на сила и укрепване на духа, предпазва децата от недоброжелателни влияния и действия, помага при болест или голяма скръб.

Иконата е много подходящ подарък за юбилей или друг голям празник.

Размер: 35/28см. 

Подобни продукти
Св. Богородица Достойно Есть

Ръчно изработена икона на Света Богородица Достойно Есть. Изображението на Божията Майка и малкия Иисус Христос е поставено в елегантно декорирана рамка, което го прави изключително подходящо за подар

Цена: 269,00 лв.
Св. Богородица Достойно Есть

Ръчно изработена икона на Света Богородица Достойно Есть, поставена в изчистена дървена рамка. Покровителства дома и семейството, пази майките и децата. Размер 23/17 см.

Цена: 129,00 лв.
Св. Богородица Достойно Есть

Ръчно рисувано изображение на чудотворната икона на Св. Богородица Достойно Есть. В стилно декорирана рамка, подходящ подарък за кръщене, сватба, раждане на дете. Размер 30/25 см, под стъкло.

Цена: 249,00 лв.
Св. Георги Триптих

Размер: 16/14 см. Описание: Умалено дърворезбарско изпълнение на Св. Георги Победоносец без стъкло. Това малко бижу е създадено с изключително внимание към детайла. За Светеца: Св. Георги е покров

Цена: 99,00 лв.