Матер Божия

179,00 лв.
  • Кат. номер: 25 D
+ -
Цена: 179,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Стилна, ръчно рисувана икона на Божията Майка. Това е един от най-разпространените иконографски типове на Света Богородица с Младенеца.

 

Молитвите пред нея помагат за преодоляване на житейските трудности, защитават от мъка, посочват пътя на истината, който да следваме и предпазват от изкушения. Широко разпространено е майките, чиито деца са в чужбина, да се молят на Матер Божия за тяхното здраве и благополучие.

 

Кога да я подарим? Иконата на Божията Майка с Младенеца е подходящ подарък за хора, на които им предстои дълъг път, за бременни, както и за семейства.

Подобни продукти
Матер Божия

Ръчно изработена икона на Божията Майка, държаща малкия Иисус Христос, който е вдигнал ръчичката си за благословия. Изображението е върху интересна дървена подложка със златно покритие. Размер: 20/14

Цена: 99,00 лв.
Матер Божия

Размер: 27/23 със стъкло. Едно красиво и стилно изображение на Света Богородица, eдин oт нaй-paзпpocтpaнeнитe иĸoнoгpaфcĸи типoвe нa Бoгopoдицa c Mлaдeнeцa. Нежният ѝ образ, топлите очи, майчината об

Цена: 179,00 лв.
Матер Божия

Красива, ръчно рисувана икона на Божията Майка и малкия Иисус Христос. С деликатна цветна декорация за фон, върху дървена подложка и малък позлатен кръст в горната част. Размер 26/18 см.

Цена: 99,00 лв.
Матер Божия

Ръчно рисувана икона на Божията Майка с малкия Иисус, който е вдигнал ръката си за благословия. В стилна дървена рамка, с елегантна декорация и нежен малък кръст в горната си част. Размер 22/16 см.

Цена: 109,00 лв.