Св. Богородица "Неувяхващ цвят"

139,00 лв.
  • Кат. номер: 134 B3
+ -
Цена: 139,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Размер: 23/19см със стъкло.

Едно стилно и красиво изображние на една от най-нежните Св. Богородици сякаш разположено в църква и под стъкло.

Св. Богородица е закрилница на семейството и дома, пазител на майките, децата и възрастите хора, на бременните жени и родилките. Богородица "Неувяхващ цвят" се счита за помощница при семейни несъгласия и раздори, сериозни битови проблеми, тежки житейски страдания и изпитания, чувства на самотност и изоставеност, опазване на християнското целомъдрие и непорочност, и придобиване на сърдечна чистота.

Иконата на Божията Майка е подходяща за всеки дом и всеки повод. Най-предпочитани поводи са нов дом, младо семейство, подарък за родилка или успехи, за спокоен дом и щастливо семейство, за годишнина, за сватба, за рожден ден или имен ден, както и за всеки друг повод. 

Празнуваме "Успение на Пресвета Богородица" (Голяма Богородица) на 15ти август, "Рождество на Пресвета Богородица" (Малка Богородица) на 8ми септември и "Въведение Богородично" (Деня на християнското семейство) на 21ви ноември.

Повече за икона на Св.Богородица Неувяхващ цвят можете да прочетете тук.

Подобни продукти
Богородица Неувяхваща Роза

Размер: 35/26см. Характерно за това изображение на Божията Майка е, че Девата и младенеца са изобразени изключително тържествено, Христос е прав, и двамата са с царски атрибути, а Богородица държи в

Цена: 299,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Нежно и красиво изображение под стъкло на прекрасната Св. Богородица Неувяхващ цвят. Св. Богородица е закрилница на семейството и дома, пазител на майките, децата и възрастите хора, на бременните

Цена: 479,00 лв.
Св. Богородица Жировицкая

Икона на Света Богородица Жировицкая. Изцяло ръчна изработка. Красиво и стилно изображение на Дева Мария с Младенеца, сякаш стоящи под купол на храм. В елегантна дървена рамка, размер 21/16 см, със ст

Цена: 139,00 лв.
Богородица Одигитрия

Ръчно изработена икона на Света Богородица Одигитрия, позната още като Пътеводителка. Изображението на Божията Майка с Младенеца е вплетено по интересен начин във фигура на храм. Подходящ подарък за к

Цена: 169,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Ръчно изработена икона на Света Богородица Неувяхващ цвят. Стилно изображение на Божията Майка с Иисус Христос върху дървена основа. Размер 16/13 см.

Цена: 79,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Стилна, ръчно рисувана икона Св. Богородица Неувяхващ цвят. В красива, дървена рамка с интересни елементи. Размер 16/13 см.

Цена: 109,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Стилна икона на Св. Богородица Неувяхващ цвят. Ръчно изработена, в елегантна дървена рамка с фина декорация в горната си част. Изключително подходяща за подарък, размер 20/15, под стъкло.

Цена: 139,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Ръчно изработена икона на Света Богородица Неувяхващ цвят. В дървена рамка с интересна горна част, наподобяваща купол на храм. Размер 21/17 см.

Цена: 129,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Икона на Света Богородица Неувяхващ цвят. Ръчно рисувана, в елегантна рамка с красива декорация. Подходяща за подарък, размер 30/23 см, под стъкло.

Цена: 269,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Неувяхващ цвят. Красиво изображение на Божията Майка с Младенеца в богато украсена рамка със златисти елементи. Размер 38/28 см, под стъкло.

Цена: 369,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Ръчно изработена икона на Света Богородица Неувяхващ цвят. Изключително интересно и красиво изображение на Божията Майка с малкия Иисус Христос, заобиколено от миниатюри.

Цена: 599,00 лв.
Св. Богородица Неувяхващ цвят

Икона на Света Богодорица Неувяхващ цвят. Ръчно изработена, с богати цветни елементи, изключително подходяща за подарък за младоженци, кръщене и други поводи.

Цена: 379,00 лв.