Св. Богородица Скоропослушница

159,00 лв.
  • Кат. номер: 63 F
+ -
Цена: 159,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Скоропослушница. Вярва се, че молитвата пред тази икона помага за бързо излекуване от болести. От векове насам вярващите са се молели пред нея в случай на бествия и злощастия, случили се внезапно и извън възможностите на хората да ги предотвратят.

 

Бъдещите майки отправят молитвите си към иконата на Св. Богородица Скоропослушница, за да родят здраво дете. Чудотворните й сили помагат на бездетни жени да се сдобият с рожба.

 

Тази ръчно изработена икона на Света Богородица Скоропослушница е с размер 37/23 см.

 

Кога да я подарим? Иконата на Света Богородица Скоропослушница е предпочитан подарък при раждането на дете, при кръщене, както и за сватба – за да се сдобият младоженците бързо с наследници.

Подобни продукти
Св. Богородица Скоропослушница

Размер: 23/19 със стъкло. Иконата на Пресвета Богородица „Скоропослушница“ се намира в монастира „Дохиар“ на Света Гора. Тя била нарисувана през 10в. в нишата над входа на мо

Цена: 139,00 лв.
Св. Богородица Скоропослушница

Ръчно изработена икона на Света Богородица Скоропослушница. В стилна фрамка, с позлатен кант, подходяща за подарък. Размер 30/26 см, под стъкло.

Цена: 179,00 лв.
Св. Богородица Скоропослушница

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Скоропослушница, тип фрагмент от фреска. Изображението на Божията Майка с Иисус Христос е поставено върху изчистена дървена подложка, която му придава нетрадиц

Цена: 99,00 лв.
Св. Богородица Скоропослушница

Красива, ръчно изработена икона на Св. Богородица Скоропослушница. В интересна дървена рамка. Размер 30/24 см.

Цена: 169,00 лв.