Св. Богородица Троеручица

369,00 лв.
  • Кат. номер: 35 B
+ -
Цена: 369,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Красива ръчно рисувана икона на Света Богородица Троеручица. Една от най-почитаните икони в християнския свят заради нейнчите чудотворни сили. Вярва се, че тази икона помага при всякакви беди, лекува болните и помага на бездетните да се сдобият с рожба. В християнската история са запазени множество чудни изцеления, случили се след горещи молитви пред нея.

Размер: 38/32 см със стъкло.

До ден днешен съществува обичай вярващите да окачват пред иконата миниатюра на излекувания орган в знак на благодарност.

 

Кога да я подарим? Икона на Света Богородица Троеручица е подходяща за подарък за младоженци, за новодомци, както и за млада майка – за здраве за нея и детето й.

Подобни продукти
Св. Богородица Троеручица

Изящна и стилна икона на "Св. Богородица Троеручица" под стъкло с изчистена рамка. Цветово изображението е в златно и сребърно, което създава усещането за класика и стил. Св. Богородица е закрилница

Цена: 299,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Луксозна, ръчно изработена икона на Св. Богородица Троеручица. Изображението на Божията Майка с Младенеца е решено изцяло в сребърно, поставено в богато декорирана рамка. Изключително подходящ избор з

Цена: 439,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Троеручица. Поставена в красива, изчистена рамка. Размер 35/28 см, под стъкло.

Цена: 289,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Ръчно изработена икона на Света Богородица Троеручица. Ярко и красиво изображение на Божията Майка с малкия Иисус Христос. В красиво декорирана рамка, размер 39/28 см.

Цена: 299,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Чудотворната икона на Света Богородица Троеручица. Красиво, ръчно изработено изображение на Божията Майка с Младенеца в богата сребриста рамка. Размер 38/30 см.

Цена: 349,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Стилна, богато декорирана икона на Света Богородица Троеручица в сребристо и златисто. С деликатни цветни елементи в четирите ъгъла. Подходяща за подарък. Размер 41/31 см.

Цена: 299,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Размер 20/14 см без стъкло.

Цена: 99,00 лв.
Св. Св. Кирил и Методий

Ръчно рисувана икона на Св. Св. Кирил и Методий – създателите на славянската азбука. В стилна рамка и орнаменти, наподобяващи купол на храм. Подходящ избор за подарък за учителии и просветители.

Цена: 289,00 лв.
Богославящ Кръст

Красив, ръчно изработен богославящ кръст, тип Ботони. Краищата му са оформени като листа на детелина, от където идва и наименованието му. Листата символизират Светата Троица. Кръстът е в луксозна рамк

Цена: 349,00 лв.