Св. Богородица Троеручица

299,00 лв.
  • Кат. номер: 35 A
+ -
Цена: 299,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Изящна и стилна икона на "Св. Богородица Троеручица" под стъкло с изчистена рамка. Цветово изображението е в златно и сребърно, което създава усещането за класика и стил. 

Св. Богородица е закрилница на семейството и дома, пазител на майките, децата и възрастите хора, на бременните жени и родилките. 

Иконата на Божията Майка е подходяща за всеки дом и всеки повод. Най-предпочитани поводи са нов дом, младо семейство, подарък за родилка или успехи, за спокоен дом и щастливо семейство, за годишнина, за сватба, за рожден ден или имен ден, както и за всеки друг повод. 

Празнуваме "Успение на Пресвета Богородица" (Голяма Богородица) на 15ти август, "Рождество на Пресвета Богородица" (Малка Богородица) на 8ми септември и "Въведение Богородично" (Деня на християнското семейство) на 21ви ноември.

Повече за иконата и нейната легенда може да прочетете тук.

Размер: 34/28см.

Подобни продукти
Св. Богородица Троеручица

Красива ръчно рисувана икона на Света Богородица Троеручица. Една от най-почитаните икони в християнския свят заради нейнчите чудотворни сили. Вярва се, че тази икона помага при всякакви беди, лекува

Цена: 369,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Луксозна, ръчно изработена икона на Св. Богородица Троеручица. Изображението на Божията Майка с Младенеца е решено изцяло в сребърно, поставено в богато декорирана рамка. Изключително подходящ избор з

Цена: 439,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Троеручица. Поставена в красива, изчистена рамка. Размер 35/28 см, под стъкло.

Цена: 289,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Ръчно изработена икона на Света Богородица Троеручица. Ярко и красиво изображение на Божията Майка с малкия Иисус Христос. В красиво декорирана рамка, размер 39/28 см.

Цена: 299,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Чудотворната икона на Света Богородица Троеручица. Красиво, ръчно изработено изображение на Божията Майка с Младенеца в богата сребриста рамка. Размер 38/30 см.

Цена: 349,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Стилна, богато декорирана икона на Света Богородица Троеручица в сребристо и златисто. С деликатни цветни елементи в четирите ъгъла. Подходяща за подарък. Размер 41/31 см.

Цена: 299,00 лв.
Св. Богородица Троеручица

Размер 20/14 см без стъкло.

Цена: 99,00 лв.
Св.Богородица Семистрелная

Чудотворната икона на Св. Богородица Семистрелная с счита за закрилница от магии,завист,злоба. Седемте срелите синволизират мъките Христови и всички човешки пороци и раздори. Иконата е подходяща за з

Цена: 339,00 лв.