Св Богородица Трявна

149,00 лв.
  • Кат. номер: 11 F
+ -
Цена: 149,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Размер: 33/22см.

Оригиналът на иконата е разположен в Тревненската църква "Св. Архангел Михаил". Това наше изображение е върху нестандартна дървена подложка. Стои изключително стилно и същевременно семпло.

Св. Богородица е закрилница на семейството и дома, пазител на майките, децата и възрастите хора, на бременните жени и родилките. 

Иконата на Божията Майка е подходяща за всеки дом и всеки повод. Най-предпочитани поводи са нов дом, младо семейство, подарък за родилка или успехи, за спокоен дом и щастливо семейство, за годишнина, за сватба, за рожден ден или имен ден, както и за всеки друг повод. 

Празнуваме "Успение на Пресвета Богородица" (Голяма Богородица) на 15ти август, "Рождество на Пресвета Богородица" (Малка Богородица) на 8ми септември и "Въведение Богородично" (Деня на християнското семейство) на 21ви ноември.

Подобни продукти
Св Богородица Трявна

Размер: 37/26см. Оригиналът на иконата е разположен в Тревненската църква "Св. Архангел Михаил". Този наш модел е без стъкло, върху напукана основа, създаваща автентично и старинно усещане, в красива

Цена: 159,00 лв.
Св Богородица Пловдив

Икона на Света Богородица Пловдив. Ръчно изработена икона на Божията Майка с Младенеца, наподобяваща фрагмент от фреска. Върху изчистена дървена основа – стилно допълнение към всеки дом. Размер

Цена: 139,00 лв.
Св. Богородица

Ръчно изработена икона на Св. Богородица, държаща малкия Иисус Христос. Върху изчистена дървена основа, с малък стилизиран кръст в горната част. Размер 26/18 см.

Цена: 99,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Йерусалимска, наподобяваща фрагмент от фреска. Изображението на Божията Майка и малкия Иисус Христос е напукано, което придава на иконата усещане за автентично

Цена: 139,00 лв.
Владимирска Св. Богородица

Икона на Владимирска Света Богородица, тип фрагмент от фреска. Ръчно рисувано изображение на Божията Майка, държаща в прегръдката си малкия Иисус. В изчистена дървена рамка, размер 28/18 см.

Цена: 129,00 лв.
Света Богородица Трявна

Ръчно изработена икона на Света Богородица Трявна. Елегантно и интересно изображение на Божията Майка с Младенеца, поставено в стилно декорирана дървена рамка, оформена като книга. Изключително добър

Цена: 399,00 лв.
Света Богородица Трявна

Ръчно изработена икона на Света Богородица Трявна. В стилна рамка, с напукани елементи – придаващи на изображението усещане за време. Размер 35/29 см, със стъкло.

Цена: 229,00 лв.