Св. Богородица Йерусалимска

249,00 лв.
  • Кат. номер: 88 D
+ -
Цена: 249,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

С иконата на Света Богородица Йерусалимска са свързани едни от най-големите чудеса през вековете, за които се говори и до днес – опазване на градове от нашествия и чудотворно изцеление от холера. Затова и самата икона е наречена Чудотворна.

 

Вярващите отправят молитвите си пред нея когато се случват събития, които ги карат да скърбят – за успокояване на мъката им. Молят се още за защита от стихийни бедствия, особено пожари. Икона на Св. Богородица Йерусалимска в дома го защитава от нападения и чужди посегателства.

 

Вярва се, че молитвите пред иконата помагат при проблеми с очите и при парализа.

 

Кога да я подарим? Икона на Св. Богородица Йерусалимска е подходящ подарък за нов дом, за сватба, а също и като пожелание за бързо оздравяване.

Подобни продукти
Св. Богородица Йерусалимска

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Йерусалимска. В богато декорирана рамка, с красив стилизиран кръст в горната си част. Изключително подходящ избор за подарък. Размер 30/26 см, със стъкло.

Цена: 259,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

Красива, ръчно изработена икона на Йерусалимската Света Богородица в интересна рамка, наподобяваща купол на храм. Изображението на Божията Майка с малкия Иисус е обградено с миниатюри. Размер 45/35 с

Цена: 849,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Йерусалимска, наподобяваща фрагмент от фреска. Изображението на Божията Майка и малкия Иисус Христос е напукано, което придава на иконата усещане за автентично

Цена: 139,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

Ръчно изработена икона на Йерусалимската Света Богородица. В стилна рамка, с деликатна декорация. Размер 31/26 см, под стъкло.

Цена: 229,00 лв.