Светото Семейство

159,00 лв.
  • Кат. номер: 100 B
+ -
Цена: 159,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Красива ръчно рисувана икона на Светото Семейство – Мария, Йосиф и техния син Иисус, размер 30/23 см. Те са символ на християнското семейство и покровителстват дома и неговите обитатели, помагат им да преминат през трудностите заедно и да останат сплотени.

 

Вярва се, че тази икона е най-чистото и свято изображение на семейството.

 

Кога да я подарим? Иконата на Светото Семейство е особено подходящ подарък за младоженци, както и при раждане на дете. Чудесен избор е и за деня на Християнското семейство, който се отбелязва на 21 ноември.

Подобни продукти
Светото Семейство

Ръчно рисувана икона на Светото Семейство. Красиво и стилно изображение на Дева Мария и Йосиф, прегърнали малкия Иисус Христос. Чудесно допълнение за всеки дом – за закрила на обитателите му. Ра

Цена: 139,00 лв.
Св. Богородица Достойно Есть

Ръчно изработена икона на Света Богородица Достойно Есть, поставена в изчистена дървена рамка. Покровителства дома и семейството, пази майките и децата. Размер 23/17 см.

Цена: 129,00 лв.
Св. Богородица Достойно Есть

Ръчно рисувано изображение на чудотворната икона на Св. Богородица Достойно Есть. В стилно декорирана рамка, подходящ подарък за кръщене, сватба, раждане на дете. Размер 30/25 см, под стъкло.

Цена: 249,00 лв.
Св. Богородица Достойно Есть

Ръчно изработена икона на Света Богородица Достойно Есть. Изображението на Божията Майка и малкия Иисус Христос е поставено в елегантно декорирана рамка, което го прави изключително подходящо за подар

Цена: 269,00 лв.