Владимирска Св. Богородица

219,00 лв.
  • Кат. номер: 29 C
+ -
Цена: 219,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Иконата на Владимирската Света Богородица се е утвърдила през вековете като вечен застъпник и закрилник на християните. Тя помага на вярващите, които имат сериозни проблеми и са изпаднали в тежки беди. Пред нея се казва и специална молитва.

 

Владимирската Света Богородица помага при заболявания, най-вече сърдечно-съдови и болести на очите, при конфликти – без значение дали на работното място или вътре в семейството, както и при вземането на кардинални решения в личен или професионален план.

 

Кога да я подарим? Икона на Света Богородица Владимирска е подходящ подарък при стартиране на нов бизнес, започване на нова работа, както и при заминаване на човек за чужбина.

Подобни продукти
Владимирска Св. Богородица

Ръчно рисувана икона на Владимирската Света Богородица. В богато декорирана рамка, със златист кант и елементи и нежен, стилизиран кръст в горната си част. Изключително подходяща икона за подарък за в

Цена: 249,00 лв.
Владимирска Св. Богородица

Ръчно изработена икона на Владимирската Света Богородица. Изображението на Божията Майка, прегърнала малкия Иисус Христос е напукано, което придава на иконата още по-голяма автентичност и усещане за в

Цена: 139,00 лв.
Владимирска Св. Богородица

Икона на Владимирска Света Богородица, тип фрагмент от фреска. Ръчно рисувано изображение на Божията Майка, държаща в прегръдката си малкия Иисус. В изчистена дървена рамка, размер 28/18 см.

Цена: 129,00 лв.
Рождество Христово с Бог Саваот

Ръчно изработена икона Рождество Христово с Бог Саваот. Името Му изразява Неговото величие, сила и власт и показва, че Той е в състояние да изпълни всичко, което е решил. Стилно допълнение за всеки до

Цена: 349,00 лв.
Разпятие

Ръчно изработена икона Разпятие. Изображение на един от символите на Великден. Подходящ избор за подарък, както и за вашия собствен дом. Размер 32.26 см.

Цена: 189,00 лв.