Йерусалимска Св. Богородица

Иконата на Света Богородица Йерусалимска е известна с помощта си при драматични събития, които носят скръб. Молитвата пред нея помага в случаите, в които сме тъжни и унили. Освен това тя защитава дома от стихийни бедствия, особено от пожари, от нападения и посегателство над него.

Вярва се, че Йерусалимската Света Богородица притежава чудотворна лечителна сила. През годините вярващите са организирали общи молитви пред лика й, за да се предпазят от епидемиите от чума и холера и да спрат разпространението на болестите. До ден днешен се смята, че Йерусалимската икона на Божията Майка помага при болести, които лекарите намират за нелечими.

Тя защитава и пътешествениците и хората, намиращи се далеч от дома.

Икона на Света Богородица Йерусалимска за подарък: Това изображение на Божията Майка е особено подходящо за подарък за нов дом, а също и за човек, на когото му предстои дълъг път или работа в чужбина.

Подреди по
Св. Богородица Йерусалимска

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Йерусалимска. В богато декорирана рамка, с красив стилизиран кръст в горната си част. Изключително подходящ избор за подарък. Размер 30/26 см, със стъкло.

Цена: 259,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

Ръчно рисувана икона на Света Богородица Йерусалимска, наподобяваща фрагмент от фреска. Изображението на Божията Майка и малкия Иисус Христос е напукано, което придава на иконата усещане за автентично

Цена: 139,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

Ръчно изработена икона на Йерусалимската Света Богородица. В стилна рамка, с деликатна декорация. Размер 31/26 см, под стъкло.

Цена: 229,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

С иконата на Света Богородица Йерусалимска са свързани едни от най-големите чудеса през вековете, за които се говори и до днес – опазване на градове от нашествия и чудотворно изцеление от холера

Цена: 249,00 лв.
Св. Богородица Йерусалимска

Красива, ръчно изработена икона на Йерусалимската Света Богородица в интересна рамка, наподобяваща купол на храм. Изображението на Божията Майка с малкия Иисус е обградено с миниатюри. Размер 45/35 с

Цена: 849,00 лв.